13 Şubat 2013 Çarşamba

ARAÇ NAVİGASYON CİHAZLARINA IGO NAVİGASYON

Citroen c4, fort focus gibi sonradan takılan multimedya sistemlerinde kullanılan navigasyon programının başka bir makalemde çin malı cihazların kullandığı  dontpanic navigasyonu konusunda bilgiler vermiştir.

Hem program olarak hem de harita olarak üzerinde çok çalışmaları gereken bir programdır dontpanic. ihtiyacı karşılamadığı gibi verdiği bazı sonuçlarla yolunuzu kaybedebilir, zamanınızı da çalabilmektedir.

Bu konuda gerçekten kendini aşmış  program olan IGO, yüklemesi de en kolay programlardan. Resmi olarak dağıtım yapılmamakla birlikte, kaliteli birçok cihazın tercih ettiği program olma özelliğini taşımaktadır.



Sizde aracımda IGO görmek istiyorum diyorsanız, deneyebileceğiniz programı mail adresinizi bildirerek isteyebilirsiniz.







Alfa Romeo, Audi, BMW, Chrysler, Citroen, Daewoo, Daihatsu, Ferrari, Fiat , Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Lamborghini, Land rover, Lotus, Maserati, Mazda, Mercedes Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Skoda, Seat, Subaru, Suzuki, Toyota, Volswagen, Volvo

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog bilgi paylaşımı için hiçbir gelir ve getirisi olmadan hobi amaçlı açılmıştır. Lütfen babanızın oğluymuş gibi cevaplar yazarak emir telakki etmeyiniz. aksi halde tarafımdan sallanmayacaksınız. Saygılar.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.