6 Ocak 2013 Pazar

Sancılı, uykusuz bebekleri rahatlatan mükemmel ses

İkiz çocuk babasıyım, gecelerimiz bazı zamanlar bitmek bilmiyor. uyu artık yavrum sesleri gecenin karanlığında kayboluyor. Hem siz yoruluyorsunuz hem de bebeğiniz. Huzursuz bebeğin gelişimide oldukça güç oluyor. Bizim bütün amacaımız onların huzurlu sağlıklı büyümeleridir.





Şimdi size bahsedeceğim konu anne karnındayken bebeğinizin duyduğu annenin kalbinden, kan akışından ve diğer organlarından gelen seslerin bebeğe nasıl ninni olacağını duyacaksınız. Bu sesi dinlettiğinizde sizde şaşıracaksınız.

Tabiki tüm çocuklarda mutlaka etkilidir demiyorum. Bebeğinizin farklı sorunlarından ağlaması, altının pis karnının aç olduğu durumlarda elbetteki ilk yapmamız gereken onların ihtiyaçlarını gidermek. bu ihtiyaçları giderdikten sonra hala uyumuyorlarsa, sağlıklarında bir problemin olmadığını düşünüyorsanız ve hala ağlamaya devam ediyorlarsa bu ses tam size göre. Buyrun




https://dl.dropbox.com/u/9667583/bebek%20uyutma%20sesi.mp3
Anne Karnındaki Ses



Bu ses ile meşhur Buzuki Orhan Osman da bir albüm yapmıştır.

Tüm bebeklerimzin huzurlu uyumaları temnnisi ile.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog bilgi paylaşımı için hiçbir gelir ve getirisi olmadan hobi amaçlı açılmıştır. Lütfen babanızın oğluymuş gibi cevaplar yazarak emir telakki etmeyiniz. aksi halde tarafımdan sallanmayacaksınız. Saygılar.

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.